Χορηγίες

Η χορηγία στην 4η Παγκρήτια Ημερίδα Τουρισμού «Κρητών Φιλοξενείν» με θέμα «Ολιστική & Ανθεκτική Τουριστική Ανάπτυξη» στον Άγιο Νικόλαο, που πλέον έγινε θεσμός στην Κρήτη παρέχει μια μοναδική ευκαιρία προβολής, αναγνωρισιμότητας και κύρους. Η ημερίδα τουρισμού στην Κρήτη προσελκύει επαγγελματίες τουρισμού, εκπροσώπους του ξενοδοχειακού κλάδου, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις φιλοξενίας, Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα, τοπικές αρχές και άλλους ενδιαφερόμενους. Ως χορηγός μπορείτε να εκθέσετε την εταιρεία σας μπροστά σε ένα ευρύ και καίριο κοινό, ενισχύοντας πολλαπλά την εικόνα σας.
Συμμετοχή
Συμμετέχοντας στη μοναδική 4η Παγκρήτια Ημερίδα Τουρισμού Κρητών Φιλοξενείν με θέμα «Ολιστική & Ανθεκτική Τουριστική Ανάπτυξη», αποτελείτε, εσείς και η επιχείρησή σας, μέρος των εξελίξεων.
Κάντε νέες επαφές
Με την παρουσία σας στη διοργάνωση έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή από κοντά, όχι μόνο με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες και συνεργάτες σας, αλλά και με νέες επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενους.
Αυξήστε το εταιρικό σας μερίδιο στην αγορά
Μέσω του θεσμού ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ, θα μπορέσετε να διευρύνετε την εταιρική σας παρουσία στην αγορά και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας μέσα από νέα project και νέες συνεργασίες. 
Branding
Με τη συμμετοχή στην Ημερίδα καθιερώνετε το brand της εταιρείας σας ανάμεσα στις ηγετικές εταιρείες του κλάδου.
Δηλώστε συμμετοχή
Γνωρίστε νέους πελάτες, επιβεβαιώστε τη δυναμική παρουσία σας στον κλάδο γνωρίστε νέους συνεργάτες και δοκιμάστε την ανταπόκριση του κοινού σε νέα προϊόντα υπηρεσίες απ’ ευθείας στο κοινό.
Οφέλη
Με γνώμονα την επιτυχημένη παρουσία τους στην ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ στα Χανιά, στο Ρέθυμνος και στο Ηράκλειο οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν τρόπους για να αντλήσουν το μέγιστο αποτέλεσμα από τη συμμετοχή τους στην έκθεση.
Χορηγίες
Οι εταιρείες που θα επιλέξουν τα χορηγικά πακέτα, θα έχουν πληρέστερη προβολή στα πλαίσια της εκδήλωσης και της επικοινωνίας της, ενώ θα εκμεταλλευτούν και τις πολλαπλές δυνατότητες των επιμέρους χορηγικών προνομίων. 

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 
Το λογότυπο του Μεγάλου χορηγού θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση σε όλο το προωθητικό υλικό της Ημερίδας. (Δελτία Τύπου, ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, προσκλήσεις, κ.λπ.) σε αναλογία 1/1.
• Παρέχεται η δυνατότητα δημοσίευσης συνέντευξης υψηλόβαθμου στελέχους στο περιοδικό
ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
.
• Ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Οκτωβρίου 2024.
• Δικαιούται προβολής με banner 300×250 px σε όλες τις σελίδες του portal cretanbusiness.gr και στο grpress.gr έως 31 Ιουλίου 2025.
• Στέλεχος του χορηγού δικαιούται ομιλία διάρκειας δέκα (10) λεπτών.
• Το λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται σε προνομιούχα θέση σε όλα τα video της Ημερίδας.
• O χορηγός δικαιούται Εταιρικής Παρουσίασης στην Εκδήλωση, με το Εταιρικό λογότυπο, επωνυμία εκθέτη σε ενιαίες φωτογραφικές συνθέσεις, σε Rolling Up 2 μέτρα ύψος επί 80 εκατοστά πλάτος.
• Θα υπάρχει δυνατότητα διάθεσης προωθητικού, διαφημιστικού – εταιρικού υλικού στους συμμετέχοντες στην Ημερίδα.
• Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’). Το σποτ θα προβληθεί έως και τέσσερεις (4) φορές στη διάρκεια της Ημερίδας.
• Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ  – cretanbusiness.gr και της ψηφιακής εφημερίδας Γραφίδα  grpress.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ 
• Ο χορηγός θα προβάλλεται σε όλο το προωθητικό υλικό της Ημερίδας σε αναλογία 1/2. (Δελτία Τύπου, ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, προσκλήσεις, κ.λπ.).
Σαλόνι καταχώρησης στο περιοδικό ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτωβρίου 2024, με αφιέρωμα στην Ημερίδα.
• Δικαιούται προβολής με Rolling Up διαστάσεων 2 μέτρα ύψος επί 80 εκατοστά.
• Δικαιούται προβολής με banner 300×250 px σε όλες τις σελίδες του portal cretanbusiness.gr έως 31 Ιουλίου 2024.
• Στέλεχος του χορηγού δικαιούται ομιλία διάρκειας δέκα (10) λεπτών.
• Το λογότυπο του χορηγού (ή/και σύνθεση με αυτό) θα προβάλλεται σε όλα τα video της Ημερίδας.
• Ο χορηγός έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’). Το σποτ θα προβληθεί έως και τρεις (3) φορές στη διάρκεια της Ημερίδας.
• Ο χορηγός θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ – cretanbusiness.gr

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ 
• Ο Υποστηρικτής θα προβάλλεται σε όλο το προωθητικό υλικό της Ημερίδας. (Δελτία Τύπου, ηλεκτρονικά newsletters, e-mail updates, landing pages, προσκλήσεις, κ.λπ.) σε αναλογία 1/3.
• Δικαιούται προβολής με banner 300×250 px σε όλες τις σελίδες του portal cretanbusiness.gr έως 31 Δεκεμβρίου 2024.
• Το λογότυπο του Υποστηρικτή θα προβάλλεται σε όλα τα video της Ημερίδας.
• Ο Υποστηρικτής έχει τη δυνατότητα προβολής διαφημιστικού spot (μέγιστης διάρκειας 20’’). Το σποτ θα προβληθεί έως και δύο (2) φορές στη διάρκεια της Ημερίδας.
• Ο Υποστηρικτής θα προβληθεί μέσω των social media σελίδων του ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ – cretanbusiness.gr

Για επιπλέον πληροφορίες και κατ’ αρχήν ενδιαφέρον στο [email protected] και τηλεφωνικά στο 6909101159.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω