Ψηφιακοί ξεναγοί

Η ελληνική επιχείρηση Clio Muse Tours με την ανάπτυξη εργαλείων ψηφιακού ξεναγού είναι ανάμεσα στις 25 νικήτριες του Διαγωνισμού Νεοφυών Επιχειρήσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO). Ο διαγωνισμός, που έγινε με την υποστήριξη του Δικτύου Καινοτομίας των Ηνωμένων Εθνών, προσέλκυσε περίπου 10.000 αρχικές υποψηφιότητες.
Ανάμεσά στις νικήτριες εταιρείες από 18 συνολικά χώρες, είναι και η ελληνική Clio Muse Toursπου βραβεύτηκε για τον Στόχο 8 Αξιοπρεπής Εργασία και Οικονομική Ανάπτυξη. Οι 25 φιναλίστ επιλεχθείσα από διεθνή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από κορυφαίους σε όλο στον τουριστικό τομέα,  με κριτήρια όπως η  δυνατότητα των νεοφυών επιχειρήσεων να συμβάλουν σε έναν συγκεκριμένο Στόχο, η ικανότητά τους να αναπτυχθούν  και η  ωριμότητα τόσο του προϊόντος όσο και της ομάδας πίσω από αυτό.
Η Clio Muse ιδρύθηκε το 2014 με στόχο να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της παγκόσμιας πολιτιστικής συνείδησης αναπτύσσοντας τεχνολογικά εργαλεία που θα πρωτοπορήσουν ως παγκόσμιοι ψηφιακοί ξεναγοί. Σήμερα με περισσότερες από 300 ψηφιακές ξεναγήσεις στο portfolio της, η Clio Muse εξειδικεύεται στην ανάπτυξη περιεχομένου για θεματικές ξεναγήσεις όπως ιστορίας, γαστρονομίας, αρχιτεκτονικής, σκοτεινού τουρισμού. Η Clio Muse Tours δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού και του πολιτισμού να δημιουργήσουν ακουστικές και εικονικές ξεναγήσεις για διάσημα αξιοθέατα, περιπάτους στην πόλη και roadtrips.

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω