Άδειες φαρμακείων νομού Χανίων

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Αναρτήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων οι κενές θέσεις αδειών ίδρυσης φαρμακείων στο νομό Χανίων, με καταληκτική ημερομηνίας αιτήσεων το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 και λόγω αργίας μεταφέρεται την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 έως τις 15:30.
Σημειώνεται ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας και του ωραρίου λειτουργίας της υπηρεσίας, οι αιτήσεις θα θεωρούνται εκπρόθεσμες.
            Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο  e-mail: [email protected] και σε περίπτωση αδυναμίας του αιτούντος να υποβάλει την αίτηση ηλεκτρονικά, η κατάθεσή της γίνεται ιδιοχείρως από τον αιτούντα ή από εκπρόσωπο με εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής ή εκδοθείσα μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (Ηρ. Πολυτεχνείου 11 – Χανιά).
            Οι αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να αποστέλλονται σε εργάσιμες ημέρες και εντός του ωραρίου της υπηρεσίας από 07:30 έως 15:30, για να πρωτοκολλούνται αυθημερόν. Όσες αιτήσεις αποσταλούν πέραν του ωραρίου της υπηρεσίας, καθώς και ημέρες αργιών, θα πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ολόκληρη η απόφαση με τις κενές θέσεις ανά Δήμο και Δημοτική Ενότητα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω