Άνθρωπος ίσον Ανθρωπιά

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Σε μία πράξη που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νοήμων άνθρωπο προχώρησε ένας οδηγός της Εταιρίας «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ», ο οποίος εν ώρα εργασίας αντιλήφθηκε ένα παιδάκι να περπατά μόνο του σε δρόμο της Αττικής και έσπευσε να το βοηθήσει καλώντας άμεσα την Αστυνομία. 
            Ειδικότερα σύμφωνα με την Εταιρία, το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 το απόγευμα, στην περιοχή του Ασπροπύργου όταν ο οδηγός της γραμμής 866 (με πινακίδα ΧΖΙ 6717) κ. Μελέτιος Ρεντούμης, αντιλήφθηκε κοντά στην στάση του λεωφορείου ένα παιδάκι περίπου ενός έτους να περπατάει μόνο του και αβοήθητο στον δρόμο.
            Χωρίς δεύτερη σκέψη ο οδηγός της Εταιρίας μας ακινητοποίησε με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο και βρέθηκε κοντά στο ανήλικο παιδί, καλώντας από το κινητό του τηλέφωνο τις αστυνομικές αρχές. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν και οι γονείς του παιδιού, το οποίο είχε ξεφύγει από την προσοχή τους, με αποτέλεσμα η περιπέτεια αυτή να έχει αίσιο τέλος.
            Επίσης, οι αστυνομικές αρχές του Ασπρόπυργου που επιλήφθηκαν του περιστατικού, επικοινώνησαν άμεσα με το ΚΤΕΛ συγχαίροντας την Εταιρία και ευχαριστώντας την για την στάση που τήρησε ο οδηγός της, εξηγώντας παράλληλα τους κινδύνους που διέτρεχε το παιδί εάν εκείνη την ώρα, όπως είπαν, δεν βρισκόταν κοντά του ο συγκεκριμένος εργαζόμενος του ΚΤΕΛ.
            Η εταιρία «ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου ΑΕ», αναγνωρίζοντας την αξιέπαινη αυτή πράξη του οδηγού της, κ. Μελέτιου Ρεντούμη αποφάσισε να του παράσχει χρηματική επιβράβευση για την στάση που τήρησε και να τον συγχαρεί και δημόσια για την καθοριστική του παρέμβαση σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως η προστασία ενός ανήλικου παιδιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω