Έκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής

[χρόνος ανάγνωσης 31 δευτερόλεπτα]

Η 1η Έκθεση Αυτοματισμού & Ρομποτικής στην Ελλάδα, διοργανώνεται από 12 έως 14 Απριλίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo.
Οι διοργανωτές φιλοδοξούν η έκθεση να αποτελέσει το κέντρο εξελίξεων και το σημείο αναφοράς για να προσελκύσει όλους τους ενδιαφερόμενους-επαγγελματίες όπου κατά τη διάρκεια της θα ενημερωθούν για νέα προϊόντα, για τεχνολογίες αιχμής, high-end λύσεις και νέες υπηρεσίες. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλων των ειδών τους αυτοματισμούς (βιομηχανικούς, τεχνολογικούς, οικιακούς, αγροτικούς, ναυτιλιακούς, έξυπνους κ.α) όπως επίσης και όλο το φάσμα της ρομποτικής βιομηχανίας (αγροτικά, ιατρικά, εκπαιδευτικά, οικιακά, ενεργειακά, εργαστηριακά, συσκευασίας, εναέρια, υπηρεσιών, Industry 4.0, IoT, κ.α).
          Στα πλαίσια της Έκθεσης θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις (εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες) και workshops από τους εκθέτες και τους υποστηρικτές/φορείς για την καλύτερη ενημέρωση και εξέλιξη όλων των επαγγελματιών στους δύο από τους πιο υποσχόμενους κλάδους της χώρας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω