Ροή Ειδήσεων

Έκθεση Ιεράπετρας Agroexpo 2021

Το Επιμελητήριο Λασιθίου διοργανώνει για τέταρτη χρονιά την Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας Agroexpo 2021 στις 17- 19 Σεπτεμβρίου 2021 και είναι επισκέψιμη από 10:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ.
Η διοργάνωση υλοποιείται μέσα από την Αναπτυξιακή μας Εταιρεία και σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ιεράπετρας, στην έδρα του οποίου φιλοξενείται. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας, τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο επιχειρήσεων Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ιεράπετρας και Ανατολικής Κρήτης καθώς και το BIC Κρήτης.
Στην διάρκεια των εγκαινίων που πραγματοπιήθηκαν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ζήτησε, από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος και εγκαινίασε την 4η Αγροτική Έκθεση Ιεράπετρας, «Να ενταχθούν όσοι περισσότεροι κωδικοί γίνεται στο μεταφορικό ισοδύναμο με τη νέα μελέτη, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των αυξήσεων που θα έχουμε το επόμενο χρονικό διάστημα για επιχειρήσεις και για πολίτες».
Επίσης ο κ. Αρναουτάκης σημείωσε πως η Περιφέρεια Κρήτης, μόλις θα ετοιμαστεί η μελέτη των εγκαταστάσεων της Αγροτικής έκθεσης θα δημοπρατήσει το έργο που «θα αποτελεί ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την Ιεράπετρα, το Λασίθι και όλο τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης». 
Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος ενώ στη διάρκεια των εγκαινίων χαιρετισμούς και ομιλίες έκαναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης. Στην έκθεση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, ο Δήμαρχος Σητείας Γιώργος Ζερβάκης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και βουλευτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω