Έναρξη 2ου Παγκρήτιου Forum Κρητικών Προϊόντων

[χρόνος ανάγνωσης 36 δευτερόλεπτα]

Την Παρασκευή 17 ξεκινάει το 2o Παγκρήτιο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων και θα συνεχιστεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).       Στόχος των διοργανωτών είναι η διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό, παράλληλα με την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη.
          Θα παρευρίσκονται παραγωγοί και μεταποιητές κρητικών αγροτικών προϊόντων που θα πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής της Αττικής. Διοργανώνονται προκαθορισμένες δωρεάν ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής. Στο πρόγραμμα του FORUM έχουν ενταχθεί και παράλληλες δράσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα κρητικά προϊόντα.  
          Το Forum διοργανώνεται από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, έχοντας την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), καθώς και την έμπρακτη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω