Ένας Σύλλογος που κάνει
τα όνειρα των μελών του πράξη!

της Μαρίας Πιτσικάκη*

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ:
20 χρόνια από την ίδρυση του. 20 χρόνια προσπάθειας και δημιουργίας. 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στη γυναικεία επιχειρηματικότητα και στην εκπαίδευση των μελών του συλλόγου, να ανακαλύπτουν τη ρίζα της αδυναμίας τους κι αυτή να γίνεται η πραγματική δύναμη τους.
Σχεδιάζει από κοινού με τα μέλη του δράσεις και ικανοποιεί επιθυμίες. Τους μαθαίνει να βλέπουν τη ζωή με χρώματα, να φτιάχνουν όσα αγαπούν, να κάνουν κάτι διαφορετικό και καινοτόμο, να κατανοούν πόσα υπάρχουν ακόμα να κάνουν, να μοιράζονται τις θυσίες που γίνονται έμπνευση και αρχή.
Στο Σύλλογο δεν μένουν ποτέ στα λόγια. Ξετρυπώνουν τα όμορφα από παντού!
Και για τον καινούργιο χρόνο έχουν τα καλύτερα!
Μια σειρά από δράσεις εγκαινιάζονται από τον Σύλλογο και το Εκκολαπτήριο νεοφυών επιχειρήσεων της Coco Mat στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της γενικότερης φιλοσοφίας της.
Στόχος της συνεργασίας και της ίδρυσης του ECO INCUBATOR CRETE σύμφωνα με τον co-founder του ομίλου Παύλο Ευμορφίδη και της ιδρύτριας του Εκκολαπτηρίου Εύας Παλλιάρη, είναι η ενδυνάμωση των γυναικών, μελών του Συλλόγου, αλλά και η στροφή των δραστηριοτήτων τους προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, ακολουθώντας καλές πρακτικές που ήδη εφαρμόζονται στο ECO INCUBATOR στη Κηφισιά.
Για μια πρώτη εξοικείωση με το αντικείμενο δράσης, γυναίκες μέλη του συλλόγου από όλη την Κρήτη, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εκκολαπτηρίου, εμπνεύστηκαν και οραματίστηκαν.Υπεύθυνη του ECO INCUBATOR CRETE η αντιπρόεδρος του συλλόγου Εβελίνα Μπάκιντα.

* Η κυρία Μαρία Πιτσικάκη είναι Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Κρήτης,
Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης
.

Πηγή 10ο Τεύχος ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω