Ροή Ειδήσεων

Έρευνα Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τα νησιωτικά επιμελητήρια και τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), υλοποιεί έρευνα με τίτλο «Βαρόμετρο Νησιωτικής Επιχειρηματικότητας». Στόχος η μελέτη και η παρακολούθηση δεικτών της νησιωτικής ανταγωνιστικότητας με έμφαση στα χαρακτηριστικά της νησιωτικής επιχειρηματικότητας, του κόστους του νησιωτικού επιχειρείν και άλλων κρίσιμων ζητημάτων που αποτελούν πεδία ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στον ελληνικό νησιωτικό χώρο.
          Η έρευνα θα διαρκέσει έως 15 Μαΐου 2023 και θα διεξάγεται με περιοδικότητα προκειμένου να αποτελέσει εργαλείο ανατροφοδότησης συμπερασμάτων και προτάσεων που θα συγκρίνονται και θα συσχετίζονται με την αντίστοιχη πανευρωπαϊκή έρευνα (Ευρωβαρόμετρο).
          Η Γενική Γραμματεία καλεί τις επιχειρήσεις και τα μέλη των Επιμελητηρίων να συμμετάσχουν εθελοντικά δηλώνοντας ότι τα στοιχεία του ερωτηματολογίου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για στατιστικούς λόγους, σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις περί προστασίας δεδομένων, όπως αυτές ορίζονται στο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
          Τέλος σημειώνεται πως η κατάρτιση του ερωτηματολογίου πραγματοποιήθηκε από στελέχη της Γενικής Γραμματείας, με την επιστημονική υποστήριξη ακαδημαϊκών από τα Πανεπιστήμια Πειραιώς, Θεσσαλίας, Παντείου και Αιγαίου και ερευνητών από το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών και το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω