Αγροδιατροφή στην Κρήτη

[χρόνος ανάγνωσης 45 δευτερόλεπτα]

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μονάδα Μεταφοράς Τεχνολογίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας – ΙΤΕ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το MACC Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής, διοργανώνει στο Ηράκλειο ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αγροδιατροφή στην Κρήτη – Έρευνα – Καινοτομία – Χρηματοδοτικές ευκαιρίες».
            Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 16:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Πλαστήρα & Ρωμανού, Τ.Κ. 71201, Ηράκλειο), αίθουσα Συναυλιών (επίπεδο 0).
            Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του Οικοσυστήματος Αγροδιατροφής στην Κρήτη για τις εξελίξεις στην Έρευνα και την Καινοτομία, πάνω στο συγκεκριμένο πεδίο.
            Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν από επιστήμονες, αλλά και από στελέχη της αγοράς, για τις διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης προς αγρότες, κτηνοτρόφους, καινοτόμες επιχειρήσεις, ερευνητικά ιδρύματα, αναπτυξιακούς φορείς /υποστηρικτικές δομές και εν γένει όσους ασχολούνται με τον κλάδο της Αγροδιατροφής.  
Το πρόγραμμα της ημερίδας είναι το ακόλουθο:
16:00-16:30 Υποδοχή / Εγγραφές16:30–17:00 Χαιρετισμοί17:00- 20:35 Συνεδρίες (στρογγυλή τράπεζα) στις εξής θεματικές ενότητες:Ι. Καινοτομία και ΑγροδιατροφήΙΙ. Έρευνα στην Αγροδιατροφή στην ΚρήτηΙΙΙ. Αειφορία και κυκλική οικονομίαΙV. Υποστήριξη και χρηματοδοτικές ευκαιρίες στην Αγροδιατροφή στην Κρήτη20:35- 21:00 Κλείσιμο ημερίδας – ελαφρύ γεύμα
            Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΙΤΕ.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω