Ανάδειξη Κρητικής φιλοξενίας

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας, το ίδρυμα Willy Scharnow-Stiftung, την αεροπορική εταιρεία Eurowings Discover και την ξενοδοχειακή αλυσίδα Numo Hotels, διοργάνωσαν ταξίδι Γερμανών ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων, στην Κρήτη με σκοπό να γνωρίσουν την Κρητική φιλοξενία, το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό και την γαστρονομία.
            Οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν την περιοχή του Ρεθύμνου και γνώρισαν τις ομορφιές της πόλης, ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσσού και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου όπου ήρθαν σε επαφή με τον Μινωϊκό πολιτισμό, επισκέφθηκαν το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου ενημερώθηκαν για την πληθώρα των επιλογών για αγορές (shopping) και απόλαυσαν κρητική κουζίνα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην περιοχή της Σητείας, επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ζάκρου και εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του φοινικόδασους στο Βάϊ.
            O Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Κώτσογλου τόνισε ότι «Η φιλοξενία στην Κρήτη δεν είναι υποχρέωση, είναι ευκαιρία να δείξουμε το πιο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα σε όλο τον πλανήτη! Για όλους τους ανθρώπους, απ’ όλες τις αγορές, τα τραπέζια, τα κρεβάτια κι οι ψυχές μας θα είναι πάντα στην υπηρεσία του επισκέπτη της Κρήτης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω