Ανάδοχος Ρεθύμνου – Σπήλι η ΜΑΡΜΙ Α.Ε.

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Η ΜΑΡΜΙ Ανώνυμος Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική Εταιρεία είναι ο ανάδοχος του έργου «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο δρόμο Ρέθυμνο-Σπήλι και συνδεόμενοι δρόμοι», της Περιφέρειας Κρήτης. Οι εργασίες που προβλέπονται είναι κατασκευή τεχνικών έργων (τοιχίων αντιστήριξης με φρεατοπασσάλους, λιθορριπές, επενδεδυμένες τάφρους)  για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων και καθιζήσεων, ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας.
            Την σύμβαση με προϋπολογισμό 1,2 εκ. ευρώ για το οδικό έργο υπέγραψε την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρόντων του εκπροσώπου της κατασκευαστικής εταιρείας «ΜΑΡΜΙ Α.Ε.» Μιχάλη Μαραγκάκη, της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρίας Λιονή, του Δημάρχου Αγ. Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη, του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Μανουσάκη και της διευθύντριας τεχνικών έργων Π.Ε. Ρεθύμνου Ελένης Ρανουτσάκη.  
            Η ΜΑΡΜΙ Ανώνυμος Βιομηχανική Εμπορική Τεχνική Εταιρεία, με διακριτικό τίτλο «ΜΑΡΜΙ Α..Ε», είναι  εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Παραγωγής και Εμπορίας Σκυροδέματος και άλλων προϊόντων τσιμέντου, Ασφαλτομίγματος και άλλων προϊόντων ασφάλτου, καθώς επίσης  και στην Ανάληψη και Εκτέλεση Δημοσίων αλλά και Ιδιωτικών Έργων.
            Η εταιρεία αποτελεί μετεξέλιξη της προσωπικής επιχείρησης του Πολιτικού Μηχανικού Μιχαήλ Μαραγκάκη και ενεργοποιείται στους χώρους αυτούς από το 1966 μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια έχει αναλάβει και εκτελέσει πληθώρα μεγάλων δημόσιων  και  ιδιωτικών έργων ανά την Ελληνική Επικράτεια και ειδικότερα στην Κρήτη. Με τις ασφαλτικές εργασίες ασχολείται από την ίδρυση της.
            Το έτος 1983 ίδρυσε και βιομηχανία παραγωγής ασφαλτικού σκυροδέματος, αρχικά στην περιοχή του Καρτερού Ηρακλείου και από το έτος 1991 έχει μετεγκατασταθεί στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου. Με τα σκυροδέματα από τσιμέντο ασχολείται επίσης από την ίδρυση της, λόγω της εκτέλεσης δημόσιων και ιδιωτικών έργων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω