Ανάπτυξη βιομηχανίας χρυσού

[χρόνος ανάγνωσης 36 δευτερόλεπτα]

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού (WGC) επισημοποίησε τα εγκαίνια του νέου του γραφείου στο Ντουμπάι και της περιφερειακής έδρας για τη Μέση Ανατολή. Βρίσκεται στο Dubai Multi Commodities Center (DMCC), την πιο διασυνδεδεμένη ελεύθερη ζώνη στον κόσμο και έναν κορυφαίο εμπορικό και επιχειρηματικό κόμβο για εμπορεύματα. Αυτή η στρατηγική επέκταση σηματοδοτεί τη δέσμευση της WGC να ενισχύσει το παγκόσμιο αποτύπωμά της και να εμπλακεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εμπορίας χρυσού στον κόσμο.
          Η δημιουργία του νέου γραφείου έρχεται παράλληλα με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) που περιγράφει μια σειρά από συνεργατικές προσπάθειες με στόχο την προώθηση της βιομηχανίας χρυσού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).
          Οι βασικές πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση των προκλήσεων που σχετίζονται με τον χειροποίητο χρυσό, την ανάπτυξη ενός ετήσιου προγράμματος κατάρτισης για επαγγελματίες του κλάδου των χρυσών, την επίσημη συνεργασία με τράπεζες χρυσού, την ανάπτυξη και την εφαρμογή των αρχών λιανικής επένδυσης χρυσού του Παγκόσμιου Συμβουλίου Χρυσού και τη διεξαγωγή ολοκληρωμένης έρευνας αγοράς χρυσού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω