Ανάπτυξη δημιουργικού τουρισμού Κρήτης

[χρόνος ανάγνωσης 31 δευτερόλεπτα]

Φοιτητές και φοιτήτριες και από τις τρεις βαθμίδες εκπαίδευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου συμμετείχαν στο 1ο Διεθνές Συνέδριο INTOCUS «Tourism and Cultural Heritage: Resilience, Sustainability and Transformation»  που διεξήχθη στην Αθήνα στις 8 και 9 Μαρτίου 2024.
          Η προπτυχιακή φοιτήτρια Ευθυμία-Νεφέλη Κωνσταντινίδου, η μεταπτυχιακή φοιτήτρια Στέλλα-Μαρία Νικητάκη και η υποψήφια διδάκτωρ Μαρία Ξενάκη παρουσίασαν εισηγήσεις για την ανάπτυξη του δημιουργικού τουρισμού στην Κρήτη, την προβολή αρχαιολογικών χώρων και μουσείων ως συμβόλων-σημείων του τόπου και τη βιώσιμη τουριστική εκπαίδευση.
          Στο συνέδριο συμμετείχαν με εισηγήσεις και τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος κκ Αλέξανδρος Αποστολάκης, καθηγητής, Ειρήνη Δήμου, αναπληρώτρια καθηγήτρια, Μάρκος Κουργιαντάκης, αναπληρωτής καθηγητής, Ειρήνη Παπαδάκη, επίκουρη καθηγήτρια και Νικόλαος Τριχάς, επίκουρος καθηγητής.
          Στη συγγραφική ομάδα της εισήγησης των προπτυχιακών φοιτητών συμμετείχαν επίσης οι φοιτήτριες και οι φοιτητές Γιώργος Γουρνής, Παρασκευή Παπαδοπούλου και Χαρίλαος Πλάκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω