Ανακαίνιση Κτιρίων Συνεδριακού Κέντρου ΟΑΚ

[χρόνος ανάγνωσης 35 δευτερόλεπτα]

Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο η σύμβαση με προϋπολογισμό 3,1 εκ. ευρώ, για την υλοποίηση του έργου «Ανακαίνιση Κτιρίων Συνεδριακού Κέντρου Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης».
          Αντικείμενο του έργου είναι ο εκσυγχρονισμός και η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του κτιρίου, εστιάζοντας στην επίλυση προβλημάτων που έχουν προκύψει με την πάροδο των ετών και από την πολυετή χρήση. Κύριος στόχος είναι να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Ορθόδοξης Ακαδημίας ως συνεδριακό κέντρο διεθνούς εμβέλειας.
          Η σύμβαση υπογράφτηκε στη Π.Ε. Χανίων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή, του Διευθυντή της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης  Κωνσταντίνου Ζορμπά, του Περιφερειακού Συμβούλου Ευστράτιου Φλεμετάκη, της Διευθύντριας Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων  Χρύσας Χριστινάκη, της πρώην Γενικής Διευθύντριας αναπτυξιακού προγραμματισμού Περιφέρειας Κρήτης Ελένης Δοξάκη, των στελεχών της διεύθυνσης τεχνικών έργων Π.Ε. Χανίων Μαρίας Μορέ και Ειρήνης Καλαϊτζάκη και του εκπροσώπου της κατασκευαστικής εταιρείας Ηλία Μπεϊνόγλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω