Ανοικτός διαγωνισμός δημιουργίας ιστοσελίδας

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Πρόσκληση για απευθείας ανάθεση για την παροχή υπηρεσιών που αφορά στη δημιουργία ιστοσελίδας δημοσίευσε η Περιφέρεια Κρήτης. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 2.500€ (συμπ/νου ΦΠΑ) και κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.
            Οι αποδέκτες της πρόσκλησης, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο, καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές έως την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10.00 π.μ. Αμέσως μετά την λήξη του χρόνου υποβολής των προσφορών θα διενεργηθεί η αποσφράγιση και η αξιολόγηση.
            Η διάρκεια της Σύμβασης θα έχει έναρξη από την υπογραφή της και λήξη, τη λήξη του συνολικού έργου ήτοι 31-5-2025, με δυνατότητα παράτασης στην περίπτωση που παραταθεί το συνολικό έργο.
Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες αφορούν:
• Σχεδιασμό και ανάπτυξη ιστοσελίδας (όρος 1), και Καταχώρηση του Ονόματος σε επίσημοΚαταχωρητή και Διαχειριστή Ονομάτων Χώρου εγκεκριμένο από την Ε.Ε.Τ.Τ (όρος 4), θα έχουν έναρξη από την υπογραφή της Σύμβασης και λήξη έως 2 μήνες μετά.
• Εκπαίδευση στη διαχείριση του Ιστότοπου (όρος 3), θα έχει λήξη έως 1 μήνα μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης της ιστοσελίδας, ήτοι 3 μήνες μετά την υπογραφή της Σύμβασης.
• Φιλοξενία (Web Hosting services) (όρος 5), θα έχει έναρξη από την υπογραφή της Σύμβασης και λήξηέως τη λήξη του έργου, με δυνατότητα παράτασης στην περίπτωση που παραταθεί το έργο.
• Τεχνική Υποστήριξη, Αναβάθμιση, Ανανέωση Περιεχομένου Ιστότοπου (όρος 2), θα έχει έναρξη από την ανάπτυξη της ιστοσελίδας και λήξη έως τη λήξη του έργου, με δυνατότητα παράτασης στην περίπτωση που παραταθεί το έργο.

Αναλυτικά η Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω