Αξιοποίηση Χαρουπιάς

[χρόνος ανάγνωσης 33 δευτερόλεπτα]

Τα Τμήματα Γεωπονίας και Επιστήμης Διατροφής & Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) σας καλούν σε εκδήλωση/παρουσίαση του προγράμματος «Βέλτιστη αξιοποίηση του δυναμικού της Χαρουπιάς» που χρηματοδοτεί και επιβλέπει η Περιφέρεια Κρήτης και συνεργάζονται το ΕΛΜΕΠΑ και το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, στο Ηράκλειο, 12:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΛΜΕΠΑ, ισόγειο ΣΕΥ, Ηράκλειο (περιοχή Εσταυρωμένος).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
12:00-12:15 Προσφωνήσεις – Χαιρετισμοί
12:15-13:15 Γεωπονική προσέγγιση της αξιοποίησης της Χαρουπιάς
– 12:15-12:35 Διερεύνηση των μορφολογικών χαρακτηριστικών των φαινοτύπων της Κρητικής Χαρουπιάς (Καθ. Π.Α. Νεκτάριος)
– 12:35-12:55 Πολλαπλασιασμός της χαρουπιάς με ιστοκαλλιέργεια (Επ. Καθ. Μ. Δραγασάκη)
– 12:55-13:15 Η επίδραση της λίπανσης στη θρέψη της Χαρουπιάς (Επ. Καθ. Β. Τζανακάκης)
13:15-13:30 Διάλλειμα
13:30-13:50 Διατροφική προσέγγιση της αξιοποίησης της Χαρουπιάς
– Το χαρούπι στη διατροφή του ανθρώπου (Αν. Καθ. Γ.Α. Φραγκιαδάκης)
13:50-14:15 Ερωτήσεις – Συζήτηση – Αποφώνηση
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους φοιτητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω