Απονομή διπλού Κρητικού Σήματος

[χρόνος ανάγνωσης 39 δευτερόλεπτα]

Με τα σήματα «Κρητική Κουζίνα» και «Κρητικές Γεύσεις», της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης, επιβραβεύτηκε το Geraniotis Hotel and Resort στον Πλατανιά Χανίων, που προσφέρει κρητικά πιάτα στους επισκέπτες του. Στην λιτή εκδήλωση της απονομής των Σημάτων παρευρέθηκαν ο Σταύρος Τζεδάκης Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, οι Σίλβια και Θεανώ Γερανιώτη, ιδιοκτήτριες του ξενοδοχείου, ο Δημήτρης Σικαλιάς F&B Manager και ο Κωνσταντίνος Τσιβουράκης Executive Chef.  
            Το σήμα «Κρητική Κουζίνα» απονέμεται σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, όπως τα εστιατόρια, οι ταβέρνες, τα εστιατόρια ξενοδοχείων και αγροτουριστικών καταλυμάτων, που προσφέρουν ξεχωριστές γεύσεις της κρητικής γαστρονομίας και φυσικά μοναδική κρητική φιλοξενία.
            Το σήμα «Κρητικές Γεύσεις», «αναδεικνύει τη γωνιά» του μπουφέ του κεντρικού εστιατορίου των all inclusive ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων, με τοπικές συνταγές, παρασκευασμένες με κρητικά ποιοτικά προϊόντα που έχουν παραχθεί στην κρητική γη.
            Συνταγές φτιαγμένες με προϊόντα από τους κρητικούς γεωργούς και κτηνοτρόφους, μοναδικές σε γεύση και διατροφική αξία, «εμπνευσμένες» από το κρητικό εδεσματολόγιο και τις αξίες της Κρητικής Διατροφής. Κομμάτι του γαστρονομικού πλούτου του νησιού και της πολιτισμικής παράδοσης και κληρονομιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω