Ροή Ειδήσεων

Αποφάσεις Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης συνεδρίασε την Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, στο Ηράκλειο υπό την προεδρία του Παύλου Μπαριτάκη κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Εγκρίθηκε η επικαιροποίηση – 1η Τροποποίηση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας Κρήτης / Περιφερειακών Ενοτήτων 2022 στην οποία προβλέπεται η ένταξη 76 νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού 33.043.080,07 ευρώ.
2. Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή  ρύθμιση για την υλοποίηση του έργου της οδού Καζαντζίδη από Α/Κ Αλικαρνασσού έως Ι/Κ Καλλιθέας, Χ.Θ. 0+255,42 έως Χ.Θ. 2+765,89 στα πλαίσια του υποέργου: «Κατασκευή Αντιπλημμυρικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης».
3. Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή  ρύθμιση για την εκτέλεση εργασιών στην Επαρχιακή Οδό 1 από το λιμάνι Καβονησίου Κισάμου μέχρι το χωριό Πλάτανος στα πλαίσια του υποέργου: «Επείγουσες εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων και αποκατάσταση οδοστρωμάτων και τεχνικών στην Επαρχιακή Οδό 1 και τους συνδεόμενους δρόμους».
4. Εγκρίθηκε η  κυκλοφοριακή  ρύθμιση για την κατασκευή δύο πασαλοσυστοιχιών, επί της Επαρχιακής Οδού 5 Καλουδιανά – Χρυσοσκαλίτισσα πλησίον του ορίου οικισμού Τοπολίων, για το έργο «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών και αντιμετώπιση καθιζήσεων και κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Περιοχής Δήμων Κισάμου και Καντάνου Σελίνου».
5. Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή ρύθμιση για την κατασκευή πασσαλότοιχου και την τοποθέτηση πλεγμάτων και αγκυρίων, επί της Επαρχιακής Οδού 01 (Καστέλι-Κεφάλι) πλησίον οικισμού Κεραμωτής, για το έργο «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών και αντιμετώπιση καθιζήσεων και κατολισθήσεων στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Περιοχής Δήμων Κισσάμου και Καντάνου Σελίνου».
6. Εγκρίθηκε η κυκλοφοριακή ρύθμιση (απαγόρευση κυκλοφορίας) μεταξύ των οικισμών Αζογυρέ και Αχλαδιάκες, της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόχωρας, για τη εκτέλεση του έργου που αφορά την αποκατάσταση της επαρχιακής οδού.
7. Εγκρίθηκε η παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση εργασιών στον επαρχιακό δρόμο Ταυρωνίτης – Παλαιόχωρα στο πλαίσιο του έργου: «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης ζημιών και αντιμετώπιση καθιζήσεων και κατολισθήσεων στην Επαρχιακή Οδό 14».
8. Εγκρίθηκε  η πρόσληψη  προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου ADRISEISMIC – New approaches for seismic improvement and renovation of Adriatic and Ionian historic urban centers- Νέες Προσεγγίσεις για την σεισμική βελτίωση και ανακαίνιση-αποκατάσταση ιστορικών κέντρων της Αδριατικής και του Ιονίου (πρόγραμμα INTERREG ADRION)».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω