Βίντεο ομιλητών Ημερίδας Τουρισμού Ρεθύμνου

Στο κανάλι YouTube του Κρητών Επιχειρείν και συγκεκριμένα στη playlist 2ο ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ – Ημερίδα Τουρισμού Ρέθυμνος, υπάρχουν τα βίντεο με όλους τους ομιλητές ξεχωριστά.   
          Σημειώνεται ότι αναμένεται με ενδιαφέρον το 13ο τεύχος του Περιοδικού Κρητών Επιχειρείν, όπου θα περιέχει όλες τις εργασίες της Ημερίδας, το B2B, τα συμπεράσματα, τις εισηγήσεις ομιλητών που δεν τους επέτρεψαν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κακαοκαιρίας να προσεγγίσουν το Ρέθυμνος, καθώς και την ανακοίνωση του 3ου Κρητών Φιλοξενείν που θα πραγματοποιηθεί το 2023.
          Η 2η Ημερίδα Τουρισμού «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ» με θέμα «Συνέργειες Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης», το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στο Ρέθυμνο, στο κατάμεστο από προσκεκλημένους και κοινό, Σπίτι του Πολιτισμού. Ταυτόχρονα δεκάδες εκατοντάδες από όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πύλης ΚΡΗΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.  Στην διάρκεια της Ημερίδας Άραβες Τουριστικοί Πράκτορες από το Κατάρ, καλεσμένοι του Δήμου Ρεθύμνης, πραγματοποίησαν επιχειρηματικές συναντήσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με Κρήτες επιχειρηματίες. Την Ημερίδα διοργάνωσαν ο Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης, το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Ψηφιακή Ενημερωτική Πύλη Κρητών Επιχειρείν.
          Την βιντεοκάλυψη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η «ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ – ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΙΣ ΜΙΧΑΛΗΣ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω