Βεβαίωση συνεχούς ανάπτυξης

[χρόνος ανάγνωσης 42 δευτερόλεπτα]

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των εργαζόμενων του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ). Η έναρξη του νέου έτους φέρνει μαζί της την παράδοση της κοπής της βασιλόπιτας, μια στιγμή που συμβολίζει την αρχή των νέων προκλήσεων και ελπίδων στην έρευνα.
          Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον υπερσύγχρονο χώρο του ΙΤΕ, όπου εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα και επίπεδα του Ιδρύματος συγκεντρώθηκαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους και ενίσχυσαν τις σχέσεις τους. Με αυτή την εκδήλωση, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας επιβεβαίωσε την προσήλωσή του στις αξίες των ανθρώπων του, της συνεργασίας και της συνεχούς ανάπτυξης.
          Ο Πρόεδρος του ΙΤΕ καθηγητής Νεκτάριος Ταβερναράκης, υποδέχθηκε τους παρευρισκομένους με ένα θερμό καλωσόρισμα, εκφράζοντας τη χαρά του για την παρουσία τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή. Στη συνέχεια, και μετά την κοπή της βασιλόπιτας, ακολούθησε γεύμα που συνοδεύτηκε από ευχές για ένα επιτυχημένο έτος, ενισχύοντας τη συνοχή και το πνεύμα ομαδικότητας.
          Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΙΗΔΛ (The Institute of Electronic Structure and Laser – FORTH ) Δρ. Μανώλης Στρατάκης κέρδισε το φλουρί της πίτας των Ινστιτούτων και Δομών του ΙΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω