Βιβλία σε πρώτο πρόσωπο

Οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης συστήνονται πλέον στο αναγνωστικό κοινό με έναν πιο σύγχρονο τρόπο, για μια πιο «οικεία γνωριμία των αναγνωστών με βιβλία και συγγραφείς, με τα «Βιβλία σε πρώτο πρόσωπο», τη νέα σειρά ηχητικών άρθρων και βίντεο.
          Στη σειρά δεν μιλούν άλλοι για τα βιβλία, δεν περιγράφουν το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά του, αλλά μιλάει το ίδιο το κείμενο, ή και ο συγγραφέας σε πρώτο πρόσωπο· πρόκειται, δηλαδή, για μια χειρονομία με την οποία τα κείμενα και οι συγγραφείς αυτοσυστήνονται στους αναγνώστες.
          Τα «Βιβλία σε πρώτο πρόσωπο» επιφυλάσσουν αναπάντεχες συναντήσεις θεμάτων, κειμένων και συγγραφέων από όλο το φάσμα των ανθρωπιστικών και των θετικών επιστημών, όπως αντιπροσωπεύονται στον ευρύ κατάλογο των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης.
          Η νέα αυτή σειρά ξεκινάει με την παρουσίαση του βιβλίου «Το «γνώθι σαυτόν» στη μεταγονιδιωματική εποχή» του Στυλιανού» Ε. Αντωναράκη. Τι πληροφορίες δίνει το γονιδίωμά μας για την υγεία και την ασθένεια.
Ο Στυλιανός Ε. Αντωναράκης, συνομιλεί με τη μεταφράστρια του βιβλίου Μαριλένα Παπαϊωάννου και δίνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω