Ροή Ειδήσεων

Βιωσιμότητα τουριστικών πρακτόρων

Οι ευρωπαϊκοί τουριστικοί πράκτορες και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν τώρα να υποβάλουν αίτηση για ένα εντατικό, χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ πρόγραμμα υποστήριξης για τη βελτίωση των επιδόσεων βιωσιμότητας ECTAA (Όμιλος Εθνικών Ενώσεων Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Τουριστικών Πρακτόρων εντός της ΕΕ) και ορισμένες ενώσεις μέλη της συμμετέχουν στο χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο SUSTOUR που ενθαρρύνει την υιοθέτηση εργαλείων και πρακτικών βιωσιμότητας μεταξύ των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των τουριστικών πρακτόρων.
          Η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων είναι ανοιχτή έως τις 10 Μαΐου 2022 και η επιλογή θα ολοκληρωθεί έως τις 7 Ιουνίου. Το πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιουνίου 2022 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2023.
          Το πρόγραμμα στήριξης SUSTOUR για τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του προγράμματος COSME της ΕΕ και έχει σχεδιαστεί να βοηθήσει τους τουριστικούς πράκτορες και τα ταξιδιωτικά γραφεία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στη βιωσιμότητα. Οι πρακτικές βιωσιμότητας μπορούν να επωφεληθούν από έναν συνδυασμό καινοτόμων διαδικτυακών εκπαιδεύσεων, πολυήμερης τάξης εκπαιδεύσεις, εντατική καθοδήγηση (ομαδική και ατομική) καθώς και μάθηση από ομοτίμους – όλα παρέχονται και καθοδηγείται από επιλεγμένους ειδικούς στον αειφόρο τουρισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω