Βοήθεια σεισμοπαθών από ΠΟΠΚΣ

Στην Αρκαλοχώρι έφθασε η πρώτη αποστολή της βοήθειας των Κρητών, με ευθύνη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων (Π.Ο.Π.Κ.Σ), προς τους σεισμοπαθείς. Η βοήθεια περιλαμβάνει διάφορα καινούργια είδη πρώτης ανάγκης οικιακής χρήσεως, κλινοσκεπασμάτων, στρωμάτων και μαξιλαριών στους σεισμοπαθείς του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που συγκέντρωσαν Κρητικά σωματεία μέλη της ΠΟΠΚΣ.
Για το αποτέλεσμα αυτό η Ομοσπονδία των Κρητών κατόπιν επικοινωνίας με τις τοπικές αρχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, είχε απευθύνει έκκληση προς τους Πρόεδρους των Κρητικών Σωματείων, τα Διοικητικά Συμβούλια, και τα μέλη των Σωματείων καθώς και τους φίλους της Κρήτης για την συμπαράσταση τους στους σεισμόπληκτους του νησιού, οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν άμεσα.
Πρόκειται για την πρώτη δόση υποστήριξης προς του σεισμοπλήκτους η οποία επιταχύνθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατεί στο Αρκαλοχώρι.
Σημειώνεται ότι η συλλογή καινούργιων ειδών συνεχίζεται μιας και οι ανάγκες καθημερινά μεγαλώνουν, για τους πληγέντες από τον σεισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω