Βράβευση καινοτόμων επιχειρήσεων

[χρόνος ανάγνωσης 53 δευτερόλεπτα]

Το τριήμερο των επιτυχημένων εκδηλώσεων «InnoDays 2023» της Περιφέρειας Κρήτης, έκλεισε με την απονομή των βραβείων του «μαραθωνίου καινοτομίας», επιβραβεύοντας τις Κρητικές επιχειρήσεις που καινοτομούν.
          Αναλυτικά οι βραβεύσεις:
• Το Βραβείο Καινοτομίας Προϊόντος – Υπηρεσίας απονεμήθηκε στην εταιρία BioCos.
• Το Βραβείο Καινοτομίας Βιωσιμότητας – Ανθεκτικότητας απονεμήθηκε στην εταιρία Βιοενεργειακή Κρήτης ΑΕ.  
• Το Βραβείο Καινοτομίας Επιχειρησιακής Διαδικασίας απονεμήθηκε στην Modus dcs.
• Το Βραβείο της νέας Καινοτόμου Επιχείρησης απονεμήθηκε στην Advance services IKE.
          Τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Σενετάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, την Πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) κυρία Σοφία Κουνενάκη -Εφραίμογλου και την κυρία Εύη Σαχίνη, Διευθύντρια του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ).
            Τα Βραβεία Μαραθώνιου Καινοτομίας – Αρτέμης Σαϊτάκης είναι οι εξής:
• Το 1ο Βραβείο απονεμήθηκε σε ομάδα  φοιτητών του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), κ.κ. Φοίβο Σιμόπουλο και Εμμανουήλ Βαμβάκο.  
• Το 2ο Βραβείο απονεμήθηκε σε Ομάδα  αποτελούμενη από τους ερευνητές του Ιδρύματος Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΤΕ), κ.κ. Χαρίδημο Κονδυλάκη, Φωκίων Λογοθετίδη, Γεώργιο Καβλεντάκη, Γιάννη Πετράκη και Βασίλη Τζικούλη.  
• Το 3ο Βραβείο απονεμήθηκε σε Ομάδα  φοιτητών κ.κ. Εμμανουήλ Τζαγάκη (Πανεπιστήμιο Πατρών) και Άρη Ιωάννη Μιχαλόπουλο (Πανεπιστήμιο Κρήτης). 
          Τα βραβεία συνοδεύονταν με χρηματικά έπαθλα (2.500€, 1.500€ και 500€  αντίστοιχα) από το έργο «Δράσεις ακαδημαϊκής καινοτομίας, στο πλαίσιο λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης».
• Τιμητικό δώρο απενεμήθη στην εταιρεία SkyΤelecom, η οποία υποστήριξε τα δίκτυα επικοινωνίας των Ημερών Καινοτομίας 2023.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω