Γενική Συνέλευση ΕΣΟ

Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕΣΟ), καλούνται τα σωματεία – µέλη της ΕΣΟ σε Τακτική Γενική Συνέλευση (ΓΣ), που θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, και ώρα 15:00 µ.µ. στα γραφεία της ΕΣΟ λεωφόρος Συγγρού 25, 4ος όροφος στην Αθήνα, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Σε περίπτωση µη επίτευξης απαρτίας που καθορίζεται μέχρι τις 15.30 µ.µ., η ΓΣ θα επαναληφθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.µ, στο ίδιο χώρο και µε τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, ανεξαρτήτων του αριθμού των παρευρισκομένων αντιπροσώπων.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Εκλογή Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
2. Ψήφιση προϋπολογισμού ΕΣΟ οικονομικού έτους 2022
3. Τροποποίηση Κανονισμού Εγγραφών-Μεταγραφών
Η ΕΣΟ υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τον ν.2725/99 όπως ισχύει και στο καταστατικό τη, προβλέπονται τα ακόλουθα:
1. Δικαίωμα ψήφου έχουν µόνο τα σωματεία µέλη της ΕΣΟ τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις του ν. 2725/99 όπως ισχύει και του καταστατικού της ΕΣΟ.
2. Ο τελικός κατάλογος των σωματείων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γ.Σ. θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΣΟ , μόλις επικυρωθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
3. Ως αντιπρόσωποι (τακτικός-αναπληρωματικός) ορίζονται όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις του ν.2725/99 όπως ισχύει. Δηλαδή ορίζονται αντιπρόσωποι µόνο τακτικά µέλη του ∆Σ του σωματείου που έχουν αποκτήσει, κατά το χρόνο του ορισμού τους, το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στο σωματείο. Η απόφαση των σωματείων για τον ορισμό (εφόσον επιθυμούν αλλαγή από τη ΓΣ του Μαρτίου 2021) γνωστοποιείται στην ΕΣΟ µε έγγραφο τους δεκαπέντε (15) μέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ., δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 ημερομηνία κατά την οποία πρέπει να εξοφλήσουν τις οφειλόμενες συνδρομές προς την ΕΣΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω