Γιορτή Μικρών Οινοποιών

[χρόνος ανάγνωσης 40 δευτερόλεπτα]

Ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ) διοργανώνει την 5η οινική έκθεση με τίτλο «Μικροί Οινοποιοί 2024» την Κυριακή 11 και την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στην αίθουσα Μηχανουργείο.
          Οι επισκέπτες της έκθεσης, και αυτή τη φορά, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ξεχωριστά κρασιά, να συνομιλήσουν με τους οινοπαραγωγούς, αλλά και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρουσιάσεις που αφορούν το κρασί, τον οινοτουρισμό, την πρωτογενή παραγωγή, τις εξαγωγές ελληνικών κρασιών. Παράλληλα, δεν θα λείπουν από τη διοργάνωση οι εκπλήξεις και τα δώρα.
          Ο ΣΜΟΕ ιδρύθηκε με κύριο στόχο να συνδράμει στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οινοποιίας. Βοηθά με τόλμη όλους τους νέους οινοποιούς, αλλά και τους παλαιότερους, που έχουν τους ίδιους στόχους, να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις των αγορών και να δημιουργήσουν μέσα στο ανταγωνιστικό οικονομικό και τεχνικό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται και εξελίσσεται. Ο αριθμός των μελών του μεγαλώνει κάθε χρόνο, ενώ εμπλουτίζει συνεχώς με νέες δράσεις τον κύκλο των δραστηριοτήτων του. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω