Δημοπράτηση οδού Δυτικού Ρεθύμνου – ΒΟΑΚ

Η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης προγραμματίζει την δημοπράτηση της Μελέτης Οδού Σύνδεσης Οικισμών Δυτικού Ρεθύμνου με τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), ανήγγειλε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κυρία Μαρία Λιονή.
Σε ενημερωτική συνάντηση η κυρία Μαρία Λιονή είπε ότι το έργο προϋπολογισμού 1.500.000 Ευρώ, αφορά την συντήρηση του οδικού δικτύου στην Παλαιά Εθνική Οδό, δυτικά του Ρεθύμνου μέχρι τα όρια του Νομού Χανίων και η δημοπράτηση προϋπολογισμού 1.200.000 € αφορά την Οδό Σύνδεσης Οικισμών Δυτικού Ρεθύμνου με τον ΒΟΑΚ.
          Με την υλοποίηση της προτεινόμενης μελέτης βελτιώνεται η διακίνηση αγροτικών προϊόντων προς τον ΒΟΑΚ, όπως και η διακίνηση του έντονου τουριστικού ρεύματος της περιοχής, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την οδική ασφάλεια.
          Στη συνάντηση, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, κ. Νίκος Αγριμάκης, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου, κ. Άγγελος Μαλάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνης, κ. Μανώλης Χνάρης, οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του Δυτικού Ρεθύμνου (περιοχής Καμπανού), η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ρεθύμνης κα Ελένη Ρανουτσάκη και στελέχη της Υπηρεσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω