Διάκριση ανίχνευσης Κορωνοϊού

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΓΕΝΟΤΥΠΟΣ SCIENCE LABS κατέχει τη θέση του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα εργαστηρίου στον Ιδιωτικό και στον Δημόσιο τομέα στην Ελλάδα που διαπιστεύθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για τη Μοριακή Ανίχνευση του κορωνοϊού.
Το Ιδιωτικό Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΓΕΝΟΤΥΠΟΣ SCIENCE LABS με πολυετή εμπειρία σε εξετάσεις Μοριακής Βιολογίας, Γενετικής/Γενωμικής και Κυτταρογενετικής έχει ήδη εκτελέσει περισσότερες από 10.000 εξετάσεις Μοριακής Ανίχνευσης του νέου Κορωνοϊού (SARS-CoV-2), που προκαλεί το σύνδρομο COVID-19, και μετά από εκτεταμένο έλεγχο εξωτερικής και εσωτερικής ποιότητας της διαδικασίας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την διαπίστευση της εφαρμοζόμενης CE-IVD τεχνικής σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς ISO-15189 (ΕΣΥΔ) για διαγνωστικές δοκιμασίες.
Σημειώνεται ότι το Ιατρικό Κέντρο ΓΕΝΟΤΥΠΟΣ SCIENCE LABS δημιουργήθηκε το 2005 για να δώσει υπόσταση στην έννοια της αξιόπιστης και κλινικά χρήσιμης γενετικής ανάλυσης, μετατρέποντας επιτεύγματα της σύγχρονης έρευνας στη Γενετική του ανθρώπου σε χρήσιμα εργαστηριακά εργαλεία στην Αιματολογία – Ογκολογία και σε άλλα βιοϊατρικά πεδία.
Από την ίδρυσή του το Εργαστήριο έχει γίνει γνωστό στην εγχώρια και διεθνή επιστημονική κοινότητα, για την αφοσίωσή του στην έρευνα και την καινοτομία καθιστώντας το ηγέτη στον τομέα των γενετικών αναλύσεων. Εστιάζοντας στη διενέργεια προηγμένων εργαστηριακών εξετάσεων που πραγματοποιούνται με το μέγιστο βαθμό εγκυρότητας και αξιοπιστίας, παρέχει σε ιατρούς και ασθενείς εξατομικευμένες γενετικές πληροφορίες, με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική θεραπεία.
Το όραμα της εταιρείας ήταν και παραμένει η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, με επιστημονικότητα, επαγγελματισμό, σεβασμό και αμεσότητα στην επικοινωνία και την υποστήριξη του θεράποντα ιατρού και του εξεταζομένου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω