Διαβαλκανικό Συνέδριο Υγείας & Ασφάλειας Εργασίας

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) διοργανώνει το πρώτο Διαβαλκανικό Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace, στις 4 Μαρτίου 2024.
          Στόχος του συνεδρίου είναι η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων για τα υφιστάμενα συστήματα και τις προοπτικές της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία (ΥΑΕ) στις χώρες των Βαλκανίων καθώς και η προώθηση συνεργασιών και κοινών δράσεων στην ευρύτερη περιοχή.
          Εκπρόσωποι από τις χώρες αυτές, από όλο το φάσμα των εμπλεκόμενων στην ΥΑΕ, θα συζητήσουν θέματα σχετικά με κοινά ζητήματα και προκλήσεις στα υφιστάμενα συστήματα ΥΑΕ των διαφόρων Βαλκανικών χωρών, καθώς και τη γενικότερη κατάσταση και τις προοπτικές. Εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές χώρες των Βαλκανίων θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους σε θέματα ΥΑΕ. Επίσης, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες θα αναδείξουν θέματα ΥΑΕ υψηλής προτεραιότητας που ενδείκνυνται για συνεργασίες και κοινές δράσεις στην περιοχή.
          Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσους εμπλέκονται ενεργά με τη διαχείριση των θεμάτων ΥΑΕ, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται και παρακολουθούν τις προκλήσεις που αφορούν στο παρόν και το μέλλον της εργασίας στις χώρες των Βαλκανίων.
          Υπενθυμίζεται ότι το EΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. είναι ο φορέας των κοινωνικών εταίρων ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΣΕΤΕ και ΣΒΕ για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία. Διοικείται από 10μελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συνθέτουν εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων. Η κεντρική δομή αποτελείται από τον Τομέα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, τον Τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης, τον Τομέα Αναλύσεων και Προσδιορισμών, τον Τομέα Υποστηρικτικών Υπηρεσιών και το Παρατηρητήριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω