Διαβούλευση υποστήριξης νέων καινοτόμων επιχειρήσεων

[χρόνος ανάγνωσης 47 δευτερόλεπτα]

Διαβούλευση υλοποιεί το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφερειακής Οικονομίας & Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κρήτης, έως τις 23 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο δράσης που αφορά στην ενίσχυση της εκκόλαψης επιχειρήσεων, υποστήριξη τεχνοβλαστών και παράγωγων επιχειρήσεων και νεοσύστατων επιχειρήσεων συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 €.
            Η δράση επιδιώκει να ενισχύσει τα πρώτα στάδια ανάπτυξης και λειτουργίας καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών λαμβάνοντας υπόψη τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές τους. Η ενίσχυση των νέων καινοτόμων επιχειρήσεων αναμένεται να δημιουργήσει σταδιακά δυναμικές επιχειρηματικές μονάδες με υψηλό επίπεδο καινοτομίας. Η συγκεκριμένη δράση εστιάζει στους τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρεις Κρήτης (RIS3Crete).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετέχουν στη διαδικασία διαβούλευσης με στόχο την διαμόρφωση του αντικειμένου της σχετικής προκήρυξης αποτυπώνοντας την πρόταση τους συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στην διαδικασία διαβούλευσης.
            Η παραπάνω δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κρήτης 2021-2027 έχει υιοθετηθεί ο ειδικός στόχος «Ανάπτυξη και ενίσχυση των ικανοτήτων έρευνας και καινοτομίας και αξιοποίηση των προηγμένων τεχνολογιών» που αντιμετωπίζει τις ανάγκες: (α) ενδυνάμωσης του οικοσυστήματος καινοτομίας της Κρήτης μέσω της ενίσχυσης των δεσμών έρευνας- επιχειρηματικότητας, (β) ενίσχυσης της δραστηριοποίησης των επιχειρήσεων προς την καινοτομία με αύξηση των ιδιωτικών δαπανών Ε&Α και (γ) ανάσχεσης του «brain drain».
            Για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με την ψηφιακή διεύθυνση [email protected] και στα τηλέφωνα 2813410171, 2813410180.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω