Ροή Ειδήσεων

Διαγωνισμός αναδόχου διαχείρισης Δρυμού Σαμαριάς

[χρόνος ανάγνωσης 47 δευτερόλεπτα]

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ), Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου εποπτευόμενο από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), διενεργεί διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου με αντικείμενο τις υπηρεσίες συντονισμού λειτουργίας και διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, για τη διαχειριστική περίοδο 2023.
          Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα κατάθεσης προσφορών που ορίζει η παρούσα διακήρυξη, ήτοι έως την 5η Απριλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00.
          Η ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης του Διαγωνισμού είναι η 7η Απριλίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 και θα λάβει χώρα στην έδρα της Αναθέτουσας Αρχής.
          Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή καθημερινής υπηρεσίας συντονισμού λειτουργίας και διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, για τη διαχειριστική περίοδο 2023. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV): 77231300-1 «Υπηρεσίες διαχείρισης δασών».
          Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των εκατόν ενενήντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (198.000,00 €) πλέον ΦΠΑ, ήτοι στο ποσό των διακοσίων σαράντα πέντε χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι ευρώ (245.520,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.
          Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης έως την ημερομηνία λήξης λειτουργίας του Φαραγγιού Σαμαριάς (εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης 31/10/2023).

Ολόκληρη η διακήρυξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω