Διαγωνισμός μίσθωση ακινήτου

[χρόνος ανάγνωσης 54 δευτερόλεπτα]

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, στις 2 το μεσημέρι, είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών, για τη μίσθωση κατάλληλου ακινήτου για τη στέγαση του Τμήματος Συντήρησης Έργων και Μηχανικού εξοπλισμού της Περιφέρειας Κρήτης.
            Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης κατόπιν της αριθμ. 829/10-07-2023 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής διακηρύσσει ότι θα διενεργηθεί δημόσια φανερή μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση κατάλληλου ακινήτου για τη στέγαση του Τμήματος Συντήρησης Έργων και Μηχανικού εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων της Π.Ε.Η., τη δημιουργία χώρου αποθήκευσης παγίων της ΠΕΗ και την εξασφάλιση χώρου διατήρησης αρχείου της Διεύθυνσης Οικονομικού της ΠΕΗ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π. Δ. 242/1996 και την αριθμ. 232187/14-07-2023 διακήρυξή.
            Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου να είναι περίπου 3.000τμ έως 4.000τμ εκ των οποίων τμήμα περίπου 800τμ έως 900τμ να είναι στεγασμένο.
            Ο χώρος θα πρέπει να βρίσκεται εντός του Πολεοδομικού Συγκροτήματος του Δήμου Ηρακλείου και να έχει άμεση πρόσβαση στο εθνικό οδικό δίκτυο.
            Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι για πέντε (5) χρόνια με δυνατότητα παράτασης της μίσθωσης για χρόνο το πολύ ίσο προς τον αρχικώς προβλεπόμενο, με Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΠΔ 242/96.
            Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους στο κεντρικό κατάστημα της Περιφέρειας Κρήτης, Πλατεία Ελευθερίας 1, στο Τμήμα Προσόδων και Περιουσίας της Διεύθυνσης Οικονομικού,(β’ όροφο γραφείο 8), εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, δηλαδή το αργότερο μέχρι τις 09/08/2023 και ώρα 14:00 μ.μ.

Αναλυτικά η Διακήρυξη Μειοδοτικής Δημοπρασίας Μίσθωσης Ακινήτου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω