Διαγωνισμός παροχής υπηρεσιών ασφαλείας

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώσεις φυσικών ή και νομικών προσώπων, που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας – φύλαξης και επιτήρησης των χώρων έκδωσε η Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Χανίων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 37.000.00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. 
            Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν την προσφορά τους ή να την αποστείλουν ταχυδρομικά σε σφραγισμένο φάκελο ως τις 10 Αυγούστου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10 π.μ., στο Τμήμα Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού, στον 1ο όροφο του Κεντρικού Κτηρίου της Π.Ε. Χανίων, Πλατεία Ελευθερίας 1 Τ.Κ. 73134 Χανιά.
            Ειδικότερα το αντικείμενο της πρόσκλησης:
• Αντικείμενο της παρούσας είναι η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας – φύλαξης και επιτήρησης των χώρων που στεγάζεται η Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Χανίων, από δύο άτομα.• Βασικός σκοπός, είναι ο έλεγχος πρόσβασης, η προστασία, η πρόληψη και η αποτροπή εντάσεων και επεισοδίων μεταξύ των συναλλασσόμενων, εξαιτίας της καθημερινής προσέλευσης μεγάλου αριθμού πολιτών. Η άμεση επέμβαση και καταστολή σε περίπτωση συμβάντος.  
• Σε περίπτωση που απαιτηθεί και κατόπιν αποφάσεως του αρμόδιου υπουργείου για την προστασία των πολιτών, θα πρέπει να γίνεται έλεγχος των απαραίτητων μέτρων προστασίας, που πρέπει να τηρεί το κοινό (ορισμένος αριθμός ατόμων ανάλογα με το χώρο, τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας).  
            Οι προσφορές θα αποσφραγισθούν σε ανοικτή δημόσια συνεδρίαση, παρουσία των ενδιαφερομένων, εφόσον το επιθυμούν, 10 Αυγούστου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ. Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από το Τμήμα Προμηθειών, Προσόδων & Περιουσίας (1ος όροφος, Γραφείο 2), της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Χανίων. Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία & ώρα, είναι εκπρόθεσμες και θα επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν.

Αναλυτικά η πρόσκληση ενδιαφέροντος:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω