Διαγωνισμός προμήθειας & εγκατάστασης κλιματιστικών μονάδων

[χρόνος ανάγνωσης 25 δευτερόλεπτα]

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων καλεί φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώσεις φυσικών ή και νομικών προσώπων, που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης, για την σύναψη δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο την: «Προμήθεια και εγκατάσταση (4) τεσσάρων τεμαχίων αυτόνομων κλιματιστικών μονάδων, Splits Units 18.000 BTU, συμπεριλαμβανομένων των υλικών εγκατάστασης, καθώς και την ηλεκτρολογική σύνδεση των μονάδων με τον ηλεκτρολογικό πίνακα», συνολικού προϋπολογισμού 4.200,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.
          Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν την προσφορά τους ή να την αποστείλουν ταχυδρομικά σε σφραγισμένο φάκελο ως τις 24 Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00π.μ στο Τμήμα Γραμματείας της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού, στον 1ο όροφο του Κεντρικού Κτηρίου της Π.Ε. Χανίων, Πλατεία Ελευθερίας 1 Τ.Κ. 73134 Χανιά.
          Οι προσφορές θα αποσφραγισθούν, στις 24 Απριλίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30π.μ. Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από το Τμήμα Προμηθειών, Προσόδων & Περιουσίας (1ος όροφος, Γραφείο 2), της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Χανίων.

Ολόκληρη η Πρόσκληση:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω