Διαγωνισμός υποδομών άρδευσης

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου προκήρυξε ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου της προμήθειας με τίτλο «προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστημάτων αυτοματισμού – τηλελέγχου – τηλεχειρισμού και αυτόματων υδρομετρητών για την αναβάθμιση υποδομών άρδευσης του Τ.Ο.Ε.Β. Μεραμβέλλου». Η εκτιμώμενη αξία του έργου χωρίς ΦΠΑ είναι 1.772.200 €.  
          Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Μέτρου 4, Υπομέτρου 4.3, Δράση: 4.3.1: «Υποδομές εγγείων βελτιώσεων» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020».
          Ειδικότερα το φυσικό αντικείμενο του υποέργου περιλαμβάνει τα παρακάτω μέρη:
1) Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία σύγχρονων μετρητικών διατάξεων στα υφιστάμενα αντλιοστάσια και δεξαμενές για την παρακολούθηση όλων των κρίσιμων παραμέτρων του αρδευτικού δικτύου.
2) Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού για την αξιοποίηση ενός νέου αντλιοστασίου
3) Προμήθεια και εγκατάσταση σημείων διανομής και υδροληψίας όπου απαιτείται.
4) Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία υδρομετρητών νέας τεχνολογίας.
5) Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία κεντρικού σταθμού ελέγχου.
6) Δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού συστήματος, καθώς και απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία του για διάστημα τριών (3) μηνών.
          Ταυτόχρονα συμπεριλαμβάνεται εκπαίδευση του προσωπικού της Υπηρεσίας στη λειτουργία, συντήρηση, επισκευές, τήρηση προγραμμάτων μετρήσεων, κλπ της προμήθειας και ο εφοδιασμός με τα αντίστοιχα πλήρη προγράμματα, βιβλία, εγχειρίδια, καταλόγους ανταλλακτικών και οδηγίες για τη σωστή, εύρυθμη και μακρόχρονη λειτουργία του συστήματος.
          Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την 8 Μαΐου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ.
          Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού, σύμφωνα με το άρθρο 97 παρ. 4 του ν. 4412/2016.

Αναλυτικά η Προκήρυξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω