Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο

[χρόνος ανάγνωσης 55 δευτερόλεπτα]

Το 3ο Ετήσιο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο 3win Congress, με θέμα «Πολιτικές και δράσεις για το περιβάλλον και την αειφορία», πραγματοποιείται το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023 και ώρες 10 το πρωί έως 7 το απόγευμα. Τόπος διεξαγωγής είναι το κτιριακό συγκρότημα του Δημοσίου ΙΕΚ στον Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής στην οδό Καλλιθέας (ΤΚ: 173 43), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Παράλληλα θα μεταδίδεται σε πραγματικό χρόνο, μέσω youtube από το διαδίκτυο στην ψηφιακή διεύθυνση https://www.youtube.com/@3win_action
          Στο Συνέδριο συμμετέχουν προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό χώρο, από τον χώρο των επιχειρήσεων αλλά και προσωπικότητες με θέσεις ευθύνης για την χάραξη και την εφαρμογή πολιτικών για την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος στην Ελλάδα και διεθνώς. Στην διάρκεια του Συνεδρίου θα αναπτυχθούν οι αρχές και πρακτικές που είναι ανάγκη να εφαρμόζονται στο πλαίσιο της βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης, ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερο την κοινωνία, τους φορείς, τον επιχειρηματικό κόσμο και τους ερευνητές.
          Τα ετήσια Συνέδρια 3win Congress διοργανώνονται από τον οργανισμό 3win Action, με σκοπό την συμβολή στην δημόσια συζήτηση και την γνώση, για σημαντικά θέματα που απασχολούν κάθε φορά την επικαιρότητα παγκόσμια αλλά και στην χώρα.  
Στόχος το κοινό όφελος, στην ποιότητα της ζωής στην κοινωνία, η στήριξη της επιχειρηματικότητας με όρους αειφορίας, η ανάπτυξη του τουρισμού και της απασχόλησης με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων και η προώθηση της καινοτομίας, της γνώσης και της επιστημονικής έρευνας που αποτελούν πάντα βασικούς στόχους της 3win Action.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω