Διεθνής Έκθεση Διαδραστικών Παιχνιδιών

[χρόνος ανάγνωσης 33 δευτερόλεπτα]

Το 2023, η Διεθνής Έκθεση Διαδραστικών Παιχνιδιών gamescom θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας και διαδικτυακά από την Τρίτη 22 Αυγούστου έως την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023. Η gamescom διοργανώνεται από κοινού από την Koelnmesse και το game – Verband der deutschen Games-Branche eV. Διεκδικεί να είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση στον κόσμο για ηλεκτρονικά παιχνίδια και βιντεοπαιχνίδια και η μεγαλύτερη επιχειρηματική πλατφόρμα της Ευρώπης για τη βιομηχανία παιχνιδιών.
Η gamescom συγκεντρώνει παθιασμένους παίκτες, εμπορικούς επισκέπτες και εκθέτες από όλο τον κόσμο με μια εξαιρετικά αποτελεσματική προσέγγιση – αυτοπροσώπως στον χώρο και ψηφιακά από οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό κάνει την Gamescom την κορυφαία εκδήλωση τυχερών παιχνιδιών B2C, B2B και B2G.
            Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στα παιχνίδια, ερχόμενοι σε επαφή προγραμματιστές και εκδότες. Παράλληλα περιλαμβάνει μια αίσθηση φεστιβάλ με εκδηλώσεις cosplay, τουρνουά e-sports, θεατρικές παραστάσεις, πάνελ κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω