Διεθνής βράβευση Τsigenis Woodcraft 

[χρόνος ανάγνωσης 46 δευτερόλεπτα]

Ως η κορυφαία εταιρεία κατασκευής πολυτελών επίπλων φιλοξενίας, βραβεύτηκε η Τsigenis Woodcraft , με την απονομή του βραβείου Best Bespoke Luxury Hospitality Furniture Supplier, στην 11η ετήσια τελετή των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards, που πραγματοποιήθηκε  το 2023 στην Ελούντα.
          Σημειώνεται ότι τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards είναι τα διεθνή βραβεία αριστείας στον χώρο του τουρισμού, εστιάζοντας στην πολυτελή φιλοξενία για πάνω από μια δεκαετία. Με την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, τα βραβεία αναγνωρίζουν και τιμούν επιχειρήσεις, προσωπικότητες και οργανισμούς που προσφέρουν με συνέπεια εξαιρετικές εμπειρίες στους καλεσμένους τους. Η 11η επέτειος των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ήταν μια βραδιά αίγλης και αναγνώρισης, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σημασία της αριστείας στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας και του τρόπου ζωής.
          Επισημαίνεται ότι η Tsigenis Woodcraft, κατασκευάζει λύσεις από ξύλο και απευθύνεται σε ξενοδοχεία, επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Στεγάζεται στην Κρήτη σε ιδιόκτητη έκταση 12.000 τ.μ. και έχει επενδύσει σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος αποτελείται από μηχανές ακριβείας CNC και εξειδικευμένα λογισμικά ανάλυσης κατασκευής. Στο ενεργητικό της έχει υλοποιήσει πάνω από 2.000 μεγάλα έργα, με απόλυτο επαγγελματισμό.
Στόχος της Tsigenis Woodcraft είναι η δημιουργία νέων καινοτόμων κατασκευών για έναν κόσμο που συνδυάζει υπέροχο design και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω