Ροή Ειδήσεων

Διεθνής κόμβος τουριστικής εκπαίδευσης

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού – UNWTO και το Ινστιτούτο Ανώτατης Εκπαίδευσης Bellavista δημιουργούν ένα νέο Διεθνές Κέντρο τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελβετία.
Σύμφωνα με τους όρους μιας νέας συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ της Εξειδικευμένης Υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών και του θυγατρικού της μέλους, το νέο Διεθνές Κέντρο θα συνδεθεί με την υπάρχουσα Ακαδημία του UNWTO και θα επικεντρωθεί στην παροχή έρευνας και κατάρτισης σε ορισμένους βασικούς τομείς. Αυτές περιλαμβάνουν τον τουρισμό υγείας, διαχείρισης ορεινών προορισμών, εκθέσεις και διαχείριση συνεδρίων και την περιφερειακή προώθηση και διαχείριση του τουρισμού.
Η συνεργασία θα προχωρήσει στην ενδυνάμωση των επαγγελματιών του τουρισμού παρέχοντάς τους τη γνώση για να προχωρήσουν στην καριέρα τους. Θα παρέχει επίσης σε κυβερνήσεις και επιχειρήσεις το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για τον τουρισμό για να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της αγοράς και, τελικά, να ενισχύσει τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας και βιωσιμότητας σε ολόκληρο τον τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω