Διεθνής προορισμός τένις

[χρόνος ανάγνωσης 41 δευτερόλεπτα]

Στις εγκαταστάσεις του Nana Tennis and Sports Club, θα φιλοξενηθεί το 2ο Nana ITF World Tennis Tournament, από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2023, στη Χερσόνησο. Θα διεξαχθούν 3 γυναικεία και 3 ανδρικά τουρνουά, καθώς και ένα U12 Junior Tennis Europe tournament, κατά τη 3η εβδομάδα της διοργάνωσης. Οι εγκαταστάσεις συμφερόντων του Ομίλου Καράτζη περιλαμβάνουν χωμάτινα γήπεδα τένις (υβριδικά), σκληρά γήπεδα (US Open Surface) και γήπεδα Paddle.
Οι φετινοί αγώνες έχουν προσελκύσει αθλητές, προπονητές και οπαδούς από διάφορα μέρη του κόσμου, οι οποίοι επισκέπτονται την Κρήτη για να συμμετάσχουν στους αγώνες ή να τους παρακολουθήσουν, δημιουργώντας μια πολυτελή εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη.
    Ο κ. Αντώνης Καράτζης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη, εξέφρασε την αποφασιστικότητά του για την εξέλιξη του τένις στην περιοχή. Προς αυτή την κατεύθυνση, προγραμματίζεται η δημιουργία ενός νέου Tennis Club, με σκοπό την προσέλκυση ακόμη περισσότερων αθλητών και τη διεξαγωγή ακόμη πιο σημαντικών και ανταγωνιστικών διοργανώσεων. Αυτή η πρωτοβουλία αναμένεται να καταστήσει την Κρήτη έναν διεθνή προορισμό του τένις και να την εντάξει στον χάρτη των σημαντικών αγωνιστικών διοργανώσεων τένις παγκοσμίου επιπέδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω