Ροή Ειδήσεων

Διεθνής συνεργασία ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό και 15 δευτ.]

Η διοίκηση της εταιρείας ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ Super & Mini Market, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον παγκόσμιο οργανισμό λιανικής SPAR Hellas, ο οποίος εξυπηρετεί καθημερινά 13 εκατομμύρια καταναλωτές, σε πάνω από 12 χιλιάδες καταστήματα σε 44 χώρες ισχυροποιώντας ανεξάρτητους λιανέμπορους οι οποίοι παράλληλα διατηρούν τον τοπικό χαρακτήρα τους.
            Ο Πρόεδρος της ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ Κωνσταντίνος Μπαγορδάκης δήλωσε: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας μας με την SPAR, κορυφαία εταιρία του κλάδου τροφίμων και ειδών super market. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα προόδου, καθώς αποκτούμε πρόσβαση σε τεχνογνωσία εφοδιαστικής αλυσίδας φιλικής προς το περιβάλλον, υιοθετούμε βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης αποθεμάτων και εξοικονόμησης κόστους, με στόχο την ικανοποίηση του καταναλωτή τόσο σε όρους ποιότητας όσο και τιμής. Τα καταστήματα μας αποκτούν πλέον διεθνή αναγνωρισιμότητα, η οποία θα βοηθήσει τους επισκέπτες του νησιού να έρθουν σε άμεση επαφή με τις τοπικές επιχειρήσεις και τα κρητικά αγαθά ενώ παράλληλα θα δώσει στους ντόπιους καταναλωτές την πρόσβαση σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αρίστης ποιότητας.»
          Η «ΦΑΙΣΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε» ιδρύθηκε το 1982 με νομική μορφή αστικού συνεταιρισμού παντοπωλών. Αρχικά από 20 μέλη, με ισόποσες συνεταιριστικές μερίδες με έδρα την πόλη του Ηρακλείου και περιφέρεια τον νομό του Ηρακλείου.     Σκοπός του συνεταιρισμού ήταν και είναι ο εφοδιασμός των μελών του με προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και πολύ ανταγωνιστικές τιμές αλλά και γενικότερα η προαγωγή της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης των μελών του και η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Ο συνεταιρισμός δέχεται παραγγελίες εμπορευμάτων και κάνει μαζικές αγορές κάθε είδους για τα μέλη του με στόχο πάντα να επιτύχει ανταγωνιστικές τιμές αγοράς και πώλησης.
          Με ένα δίκτυο 220 συνεργαζόμενων καταστημάτων, τον μεγαλύτερο σε αριθμό στην Κρήτη και με δίκτυο εξυπηρέτησης 200 μη συνεργαζόμενων καταστημάτων επιπλέον, η εταιρία ΦΑΙΣΤΟΣ Α.Ε.Β.Ε θεωρείται η μεγαλύτερη σε αριθμό και γεωγραφική διασπορά αλυσίδα, σε τοπικό επίπεδο, στον κλάδο της.
          Το 1996 γίνεται μια σημαντική επένδυση αγοράζοντας κτήριο 2.500m2 σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 5.000m2 στην Βιομηχανική Περιοχή (Β.Ι.Π.Ε) Ηρακλείου, με παράλληλη αγορά αυτοκινήτων για την οργάνωση του δικτύου διανομής των εμπορευμάτων και ξεκινά την εκπαίδευση του προσωπικού με ειδικά σεμινάρια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω