Ροή Ειδήσεων

Διπλή βράβευση Cactus Hotels

Με διπλή βράβευση στα Tourism Awards, διακρίθηκαν τα Cactus Hotels, της Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε., την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα.
          Τη δεύτερη θέση με το ασημένιο βραβείο κατέκτησε  στην ενότητα Covid Safe Practices & Services για την ασφαλή και οργανωμένη λειτουργία των ξενοδοχείων κατά την διάρκεια της πανδημίας με κύριο στόχο την ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών.
Η τρίτη θέση με Μπρονζέ βραβείο της ενότητα Sustainability, απονεμήθηκε για την λειτουργία των Cactus Hotels με βάση την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών.
          Σημειώνεται ότι η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέγερση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, με το Cactus Bay να καλωσορίζει τους καλεσμένους του κατά τη θερινή περίοδο του 2018 και να συνεχίζει με το Cactus Mare κατά τη θερινή περίοδο του 2019 ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ανακαινίσεις και η δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5 * & Cactus Beach 4 *.
          Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχόλησαν συνολικά περίπου 400 εργαζόμενους το 2021.
          Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω