Δράσεις Ρ.Ο. Ηράκλειου

[χρόνος ανάγνωσης 45 δευτερόλεπτα]

Με απόλυτη επιτυχία, λόγω και της αθρόας προσέλευσης των προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, το βράδυ η γιορτή για το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου «Ελ Γκρέκο». Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την αγορά ειδών που έχουν ανάγκη οι κρατούμενοι των φυλακών Νέας Αλικαρνασσού.
          Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε η επίσημη εισδοχή στον Όμιλο του ο επιχειρηματία, Κώστας Γιαννίκα, ενώ Επίτιμο Μέλος μας ανακηρύξαμε τον επιχειρηματία, Γιώργο Πικράκη, ο οποίος πολλές φορές έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει τις ανθρωπιστικές πράξεις και ενέργειες του Ομίλου μας.
          Η βραδιά περιελάμβανε και την κλήρωση πλούσιων δώρων, ενώ ο προ Πρόεδρος του Ρ.Ο Ηράκλειο, Αριστείδης Καρελάς δώρισε μικρά ροταριανά λάβαρα.
          Παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες, Γιώργος Ματαλλιωτάκης, Νίκος Ξυλούρης και Γιώργος Πιτσούλης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας, Θεοδώρα Κουτεντάκη, η Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ, Μάρα Παναγιωτάκη, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ηρακλείου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Μανώλης Ζαχαριουδάκης, ο Βοηθός Διοικητής Κρήτης της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, Γιάννης Σαμιώτης, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. «Ρέθυμνο», Αντώνης Γιουμπάκης, η Γραμματέας του ίδιου Ρ.Ο. οι προ Πρόεδροί του, Κώστας Σαριδάκης και Ηρακλής Ξυδάκης, ο Εψηφισμένος Πρόεδρος του Ρ.Ο. Candia, Μιχάλης Καφούσης και η προ Βοηθός Διοικητής Κρήτης της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ, Λίτσα Χριστοδουλάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω