Ροή Ειδήσεων

Δωρεάν συμμετοχή Παγκρήτιου φόρουμ

Δωρεάν είναι η συμμετοχή για το Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας 27-28 Μαΐου 2022, για τους παραγωγούς, μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Κρήτης, αλλά και τους εκπροσώπους Ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στον σύνδεσμο https://aitiseis.ebeh.gr/pagkritio-forum-athina και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα Επιμελητήρια Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου. Ειδικότερα για το Επιμελητήριο Ηρακλείου, υπεύθυνη είναι η κυρία Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034,  [email protected].
          Το Παγκρήτιο Φόρουμ θα περιλαμβάνει προκαθορισμένες δωρεάν ημίωρες συναντήσεις Β2Β για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής. Στο πρόγραμμα του φόρουμ θα ενταχθούν και παράλληλες δράσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα κρητικά προϊόντα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω