Δωρεάν Ψηφιακές Υπογραφές

[χρόνος ανάγνωσης 38 δευτερόλεπτα]

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, συνεχίζει τη δωρεάν διάθεση ψηφιακών υπογραφών σε όλες τις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ), που είναι μέλη του.
Οι κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης  έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τα φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να λάβουν ψηφιακή υπογραφή τα οποία πρέπει να είναι νόμιμοι εκπρόσωποι της κεφαλαιουχικής επιχείρησης, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.
          Η  δωρεάν διάθεση Ψηφιακών Πιστοποιητικών/Υπογραφών στις επιχειρήσεις αποτελεί την αναγκαία «γέφυρα» αλλά και την αναγκαία συνθήκη, προκειμένου οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση στο σύνολο των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχονται από το Δημόσιο Τομέα, αλλά και για να διευκολύνουν και να επιταχύνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.
          Μέσω της υπηρεσίας  https://services.businessportal.gr/ οι επιχειρήσεις θα επιλέγουν τους δικαιούχους για έκδοση ψηφιακής υπογραφής και θα δημιουργούν την αίτηση έκδοσης.
          Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην διαδικασία οι δικαιούχοι μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα υποστήριξης (https://sign register.businessportal.gov.gr/faq ), και οι χρήστες των υπηρεσιών της ψηφιακής υπογραφής μπορούν να επικοινωνούν και με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος εξυπηρέτησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στον αριθμό κλήσης: 2102201960.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω