Εβδομάδα Γυναικείου Επιχειρείν Κρήτης

[χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό]

Στην Πλατεία Ελευθερίας στο κέντρο του Ηρακλείου, από 18 έως 25 Ιουλίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Έκθεση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης (ΑΣΓΕΚ) με θέμα την «Ψυχική Υγεία μέσω της Τέχνης και του Επιχειρείν».
            Η κυρία Εβελίνα Μπάκιντα, Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης σε συνέντευξη στο «Κρητών Επιχειρείν» υπογράμμισε: «Έχουμε αποδείξει πως το τοπικό Επιχειρείν και δη οι γυναίκες, διαθέτουν τα εχέγγυα για να πετύχουν τους στόχους που τίθενται. Στόχοι, μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας, που αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν συνάμα, ότι το νησί μας διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα, που θα στηρίξουν κάθε όραμα και κάθε προσπάθεια, με τις γυναίκες να πρωτοστατούν και να πρωτοπορούν στο κομμάτι της εξωστρέφειας».
                        Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης γιορτάζοντας τα 20 χρόνια δράσεων συνεχίζει την ενημέρωση, ενδυνάμωση, εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη των γυναικών της Κρήτης σε κάθε στάδιο της επιχειρηματικότητας, εκπροσωπώντας περί τις 1.000 γυναίκες επιχειρηματίες από όλη την Κρήτη και όλα τα επαγγέλματα.
            Στην φετινή Έκθεση περί τα 50 περίπτερα κρητικών Οικοτεχνιών και Χειροτεχνιών σας περιμένουν να σας καλωσορίσουν και να σας δείξουν την τέχνη και τις δημιουργίες τους. Χειροποίητο κόσμημα, υφαντική, καλαθοπλεχτική, χειροποίητα ζυμαρικά, μέλι και ότι άλλο τοπικό προϊόν φανταστείτε.  
            Ταυτόχρονα οι παράλληλες εκδηλώσεις θα δώσουν έμφαση στην συσχέτιση της ψυχικής υγείας και αυτοβελτίωσης με την επιχειρηματικότητα. Στην μετά-Covid εποχή, η διασφάλιση της ψυχικής υγείας των γυναικών που επιχειρούν, και όχι μόνο, είναι προτεραιότητα. Ενδιαφέρουσες ενημερωτικές ομιλίες για την ψυχική υγεία, θεατρικές παραστάσεις, δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά, βραβεύσεις αξιέπαινων γυναικών, μαγειρέματα, κεράσματα, και φυσικά όπως πάντα η κάθε μέρα θα κλείνει με μια μουσική βραδιά.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα ανά ημέρα και ώρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω