Εισαγωγή ΑΕΙ πληγέντων φυσικών καταστροφών

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση υποψηφίων πανελλαδικών εξετάσεων 2022 περιοχών που έχουν πληγεί εξαιτίας φυσικών καταστροφών. Πρόκειται για τους υποψηφίους από τους Δήμους Αμυνταίου, Ανωγείων, Αρχανών Αστερουσίων, Ιστιαίας-Αιδηψού, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, Μινώα Πεδιάδας, Οροπεδίου Λασιθίου Κοινότητας Τζερμιάδων, Πρεσπών και Φλώρινας.
          Οι υποψήφιοι εισάγονται καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων σε Σχολές, Τμήματα και εισαγωγικές κατευθύνσεις των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών (Α.Ε.Α.). Το δικαίωμα αυτό ισχύει για τους μαθητές της τελευταίας τάξης του σχολικού έτους 2021-2022 καθώς και για τους αποφοίτους, οι οποίοι υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση στα Λύκεια των ανωτέρω περιοχών και συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022.
          Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υπαγωγή των υποψηφίων, θα κατατεθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που ανήκουν οι πληγείσες περιοχές εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την έκδοση της παρούσας Απόφασης.
            Ολόκληρο το ΦΕΚ με την Υπουργική Απόφαση και τα δικαιολογητικά εισαγωγής:

2η Ημερίδα «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω