Εκδήλωση βιοκλιματικής τάξης

[χρόνος ανάγνωσης 35 δευτερόλεπτα]

Το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωρόπουλου στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού  εκπαιδευτικού προγράμματος eTwinning, που υλοποιείται κατά το τρέχον σχολικό έτος με θέμα: «Βιοκλιματική τάξη. Αφήνοντας ένα πράσινο αποτύπωμα μέσα στο σχολείο» πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. 
          Οι μαθητές του Γυμνασίου, σε συνεργασία με μαθητές από 12 ακόμα σχολεία της Ελλάδας (Εκπαιδευτήρια Προμηθέας, Βόλος, Γυμνάσιο Καρυάς Ολύμπου, 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, 3ο Γυμνάσιο Πύργου Ηλείας, Γυμνάσιο Νεάπολης Λασιθίου, 1ο Γυμνάσιο Λέρου, Γυμνάσιο Νέου Πετριτσίου Σερρών, 2ο Γυμνάσιο Κατερίνης, Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Αττικής, Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας, 1o  Γυμνάσιο Πετρούπολης) προσέγγισαν το θέμα αυτό μέσα από τη δική τους οπτική και θα παρουσιάσουν τις εργασίες και τις δράσεις που υλοποίησαν στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος. 
          Στην παρουσίαση θα δοθεί διάλεξη από την Επίκουρη Καθηγήτρια του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης Μανδαλάκη Μαρία, με θέμα «Αρχές Σχεδιασμού Βιοκλιματικών Εκπαιδευτηρίων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω