Ροή Ειδήσεων

Εκδήλωση ΕΔΕ Πολυτεχνείου

Την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 στις 7μμ πραγματοποιείται η πολιτιστική εκδήλωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων – ΕΔΕ, για την επέτειο του Πολυτεχνείου υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254). Θα προβληθεί ολιγόλεπτο βίντεο από το αρχείο της ΕΡΤ και στη συνέχεια μουσική εκδήλωση με τη Μαρία Φαραντούρη και τον Βασίλη Λέκκα. Ο Μανώλης Μητσιάς του οποίου η παρουσία ήταν προγραμματισμένη δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί λόγω προβλήματος υγείας. Του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους Δικαστικούς Λειτουργούς, Δικηγόρους, Δικαστικούς Υπαλλήλους, Συμβολαιογράφους, σπουδαστές της ΕΣΔΙ.
Κάθε προσκεκλημμένος μπορεί να συνοδεύεται από ένα ακόμα άτομο. Φυσική παρουσία είναι επιτρεπτή σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ μόνο για τους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected]
Η  πολιτιστική εκδήλωση της Ένωσης θα καλυφθεί ζωντανά, τόσο στην ιστοσελίδα της Ένωσης, διεύθυνση: https://ende.gr/livetv/ όσο και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω